Foursquare

Foursquare voor Android

Ontdek je stad met een speels sociaal netwerk

Foursquare maakt van je omgeving een speeltuin. Met de gratis app check je in op al je favoriete plekken, zodat vrienden kunnen zien waar jij bent.Foursquare is een sociaal netwerk dat draait om locaties in de echte wereld. Ben je onderweg met een...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Reizen wordt spelen
  • Sociaal en uitdagend

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Foursquare maakt van je omgeving een speeltuin. Met de gratis app check je in op al je favoriete plekken, zodat vrienden kunnen zien waar jij bent.

Foursquare is een sociaal netwerk dat draait om locaties in de echte wereld. Ben je onderweg met een smartphone op zak en sta je bijvoorbeeld op een trein te wachten in Utrecht, dan herkent Foursquare deze locatie als station. Kies je ervoor om in te checken (desnoods met een berichtje of beoordeling erbij), dan zien andere Foursquare-leden dat jij je op Utrecht Centraal bevindt.

Behalve dit sociale aspect, wakkert Foursquare ook de concurrentie aan tussen zijn gebruikers. Kom je namelijk vaak in de lokale Albert Heijn, dan promoveer je op een gegeven moment tot 'mayor'. Andere Foursquare-fanaten kunnen jou vervolgens van de troon stoten door nóg vaker naar diezelfde supermarkt te gaan.

Daar houdt de lol niet op. Door bijvoorbeeld op meerdere locaties achtereen in te checken verdien je badges. Foursquare zit vol met zulke badges, zodat je leven één groot spelletje wordt. En met een beetje geluk krijg je zelfs korting op je biertje als je incheckt in je stamkroeg!

Vind je boodschappen doen maar vervelend? Komt die dagelijkse treinreis je de neus uit? Foursquare doorbreekt de sleur en verandert deze frustraties in uitdagingen. Voor je het weet ben je verwikkeld in een verwoede strijd om het mayorship van de buurtsuper of je lokale treinstation.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor android

Foursquare

Download

Foursquare 11.14.1

Beoordelingen about Foursquare

Promotie×